25 syyskuuta, 2013

Kämmekkäät

Tälläiset näistä Aamukaste -kämmekkäistä tuli. Aika sopivasti valmistuivat, kun ilmat rupeavat viilenee. Eilen töistä tullessani jäin naapurin kanssa suusta kiinni (eikä oltu kun kymmenen minuuttia korkeintaa ulkona), koko illan paleli sormia kun ei ollut minkäänlaisia käsineitä käsissä. Täytyy muistaa ottaa tänään nämä mukaan. =)

Talveksi aloitin tekemään jo toisia kämmekkäitä Novitan Pikkusiskosta, jotka voi laittaa lapasten alle. Ranteet on aina paljaana kun autollakin ajeleen. Joko takeissa on liian lyhyet hihat tai lapasissa liian lyhyet varret. =) Aamukaste -myssyä en siis ole vielä aloittanut, kun tuli yksi toive työ tähän väliin. Mutta sen kyllä teen. 

08 syyskuuta, 2013

Ähtäriin

Tai niinkun siskonpoika melkein 3vee sanoi Tähtäriin. :) Käytiin katsomassa isoa karhua Ähtärissä siskon ja pikkupojan sekä äidin kanssa.



Tämä oli todella häijyn näkönen.. Oli ihan sen näkönen että aikoo hyökätä jos menee yhtään lähemmäksi. 



Pikkupoika huusi tälle:"Hei Sarvinen nouse ylös sieltä!" :)

Tämä kurkisti kiven takaa kun kuuli ihmisiä tulevan aidalle, ja pitihän sitä vähän edes esittää mitä osaa. :)


Olivat tainnut juuri saada ruokaa, kun toiset eläimet, kuten tämä naalikin, nukkuivat ja makoilivat loppupäässä kierrosta.



Sny -paketin mukana tuli ohje kämmekkäisiin, hetihän niitä oli alettava tikuttaan ja toinen on jo valmis. En ihan tainnut neuloa ohjeen mukaan, mutta näyttää se samalta kun ohjeen kuvassa, ja on hyväntuntunen käteen. Kämmekkäitä aion tehdä lisää ja helmiä aion käyttää enemmän neuletöissäni. Kiitos SN-ystävälleni innostuksesta! :)


06 syyskuuta, 2013

Syyskuun SNY-paketti

Eilen tuli pakettikortti postin mukana ilmoittaen että SNY -pakettini on saapunut. :) Melkein teki mieli lähteä samantien takaisin kirkonkylään töiden jälkeen mutta maltoin mieleni. :)
Kiitos ihanasta paketista, Salainen Neuleystäväni! :)


Paketista ilmestyi:
 Ohje Aamukaste-kämmekkäisiin ja -myssyyn, kiva oppia tuo helmien ujutus neuleeseen. Olen ihaillut niitä monessa blogissa.
 2 kerää Alpaca silk -lankaa, juuri sopiva väri, kun talvitakissani on tuota sävyä. :). Näillä aion kokeilla ainakin kämmekkäitä. Niitä olen muutenkin jo suunnitellut tekeväni. 
  1 kerä ihanan pehmoisen tuntuista Aloe vera -lankaa, josta tulee varmaan huivi. Se ainakin tuli ensimmäisenä mieleen. Tai miksei tuo myssykin, on niin ohutta että menee varmaan helmetkin läpi. :)
 Malibu -lankakerä, vaatii vähän enemmän miettimistä.
Erilaisia helmiä ja paljetteja sekä Aamukaste-asusteisiin että askarteluun. 
Super Salmiakkia
 Kissa tarroja
 Ruusukuviollisia korttipohjia, jotka varmasti tulevat käyttöön helmien ja paljettien kanssa. 
 Ihastuttava pöllökortti. 

Korttikoristeet tulevat tarpeeseen, yleensä kun alan tekemään korttia, huomaan että varastot alkavat olla ehtymässä eikä askartelusta tule mitään. Yleensä askartelen kortteja, joskus selailen netistä muita hauskoja askarteluvinkkejä, varsinkin jotain käytännöllisiä askarteluja. 

Eli ei muutakun puikot heilumaan kämmekkäisiin. :)